Bescherming Auraspray 50ml (Pure Healing)
  • Bescherming Auraspray 50ml (Pure Healing)

Bescherming Auraspray 50ml Pure Healing

Bescherming Auraspray 50ml Pure Healing
Bescherming spray helpt je je aura te beschermen tegen het absorberen van energieën, emoties en vervelende verbindingen van andere mensen. De aura spray maakt dat je weer sterk bent.

Pure Healing
€ 15,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 636288 / 6150408461416
Aantal

Bescherming Auraspray 50ml Pure Healing

Bescherming Auraspray 50ml Pure Healing

€ 15,50

Meer informatie

Bescherming spray biedt je hulp bij het vinden van je innerlijke vertrouwen en kracht om allerlei negatieve invloeden, energieën en krachten van buitenaf te verdrijven. Het kan voorkomen dat je je in een bepaalde ruimte bevindt en je ongemakkelijk of onprettig voelt. Ook kan het zijn dat je angstige of paniekerige gedachten hebt, dan helpt de bescherming spray je bij het loslaten van al deze negativiteit en vervelende gevoelens en gedachten.

Bescherming spray helpt je je aura te beschermen tegen het absorberen van energieën, emoties en vervelende verbindingen van andere mensen. Het verdrijft ook driften en neerslachtigheid dat niet van jezelf is. De auraspray maakt dat je weer sterk bent.

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Bescherming Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.