Grounding Auraspray 50ml (Pure Healing)
  • Grounding Auraspray 50ml (Pure Healing)

Grounding Auraspray 50ml Pure Healing

Grounding Auraspray 50ml Pure Healing
Deze spray zorgt ervoor dat je weer met beide benen op de grond staat, het helpt om je aandacht en energie naar beneden, dus naar Moeder Aarde te richten.

Pure Healing
€ 15,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad
EW 636277 / 6150408418458
Aantal

Grounding Auraspray 50ml Pure Healing

Grounding Auraspray 50ml Pure Healing

€ 15,50

Meer informatie

Er zijn soms dagen dat je je niet geaard voelt waardoor je teveel in je hoofd zit in plaats van in je lichaam. De Grounding auraspray helpt je om uit je hoofd te gaan en je weer gecentreerd te voelen in je lichaam. Wees je bewust van de contact en verbinding met Moeder Aarde.

Deze spray zorgt ervoor dat je weer met beide benen op de grond staat, Het helpt je om je aandacht en energie naar beneden, dus naar Moeder Aarde te richten.

1 minuut grondoefening:
Ga op een stoel zitten met je voeten stevig op de grond. Druk een paar keer je voeten stevig op de grond. Spuit vervolgens wat van de spray op je hoofd, sluit je ogen en adem goed in en uit. Concentreer je op de ademhaling en verlaat hem door je maag, je voeten en de aarde. Aarden heeft een diepe aardse geur. Ervaar het gevoel van bevrijding van de rusteloosheid en toename van vrede in je hoofd en geest dat je meer en meer één wordt met je lichaam door de verbinding met Moeder Aarde.

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Grounding Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.