Chakra 6 Spray Ajna (Derde oog)
  • Chakra 6 Spray Ajna (Derde oog)
  • Chakra 6 Spray Ajna (Derde oog)

Chakra 6 Spray Ajna (Derde oog)

Chakra 6 Spray - Derde oog (Ajna)

Deze Chakra spray is een heerlijke spray om bij te mediteren. Dit chakra zit ter hoogte van je derde oog (in het midden van je voorhoofd) en wordt het derde oog (Ajna) chakra genoemd.

Pure Healing
€ 13,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

636273
Aantal

Chakra 6 Spray Ajna (Derde oog)

Chakra 6 Spray Ajna (Derde oog)

€ 13,95

Meer informatie

Chakra 6 AuraSpray - Derde oog (Ajna)

Deze Chakra spray is een heerlijke spray om bij te mediteren.

Dit chakra zit ter hoogte van je derde oog ( in het midden van je voorhoofd ) en wordt het derde oog ( Ajna) chakra genoemd.

Als geestelijk centrum zorgt het "Ajna" chakra voor oplettendheid en bewustzijn. Als de levensenergie zich in het zesde chakra verzamelt en blokkades worden opgeheven, is het mogelijk om een hoger bewustzijn te bereiken.

Het Ajna-chakra verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofdchakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor het algehele welzijn.

Deze Chakra spray is samengesteld uit de volgende zuivere etherische oliën: Rozemarijn-Cajeput-Salie en Scharlei

Chakra 6 Spray - Derde oog (Ajna)
Rozemarijn-Cajeput-Salie en Scharlei
Inhoud:
50 ml.
Merk: Pure Healing Essential Oils

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.