Roomspray 4e chakra Anahata
  • Roomspray 4e chakra Anahata
  • Roomspray 4e chakra Anahata

Roomspray 4e chakra Anahata

Roomspray 4e chakra Anahata
Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren.

Aromafume
€ 5,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

EW 17933 / 8901362067590
Aantal

Roomspray 4e chakra Anahata

Roomspray 4e chakra Anahata

€ 5,95

Meer informatie

Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren. De spray is te gebruiken als een luchtverfrisser, roomspray, in de auto maar ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar. Schud het flesje voor gebruik en spray de ruimte in een vloeiende beweging gedurende 5 seconden.

Anahata betekent ongedeerd of ongeschonden. Anahata verbindt de onderste drie chakra's van de instinkten met de bovenste drie chakra's van het hoger menselijk bewustzijn. Het vierde chakra is het energetisch centrum van liefde, medeleven, menselijkheid en geborgenheid. Het zorgt voor een liefdevol en ondersteunend kontakt met de ander en voert van het ik-bewustzijn naar het wij-bewustzijn.

De geursamenstelling van de spray is: bergamot, ananas, passievrucht, neroli, wilde bes, roos, ylang ylang, geranium, kruidnagel, kaneel, sandelhout, vanille, ceder, eikenmos.

Roomspray 4e chakra Anahata
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze spray is samengesteld met parfum van etherische olie, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen. Gebruik de spray niet in aanwezigheid van baby's en zwangere vrouwen en minstens 30 minuten voordat ze de ruimte binnengaan of er slapen.