Seleniet Piramide (4cm)
  • Seleniet Piramide (4cm)

Seleniet Piramide (4cm)

Seleniet Piramide (4cm)
Seleniet wordt ook wel engelensteen genoemd. De selenietkristallen zijn halfedelstenen met een bijzondere vibratie. Ze worden in verband gebracht met het zesde chakra (het Derde Oog) en het zevende chakra op de kruin. Het bevordert mentale helderheid, inzicht en bewustwording.

EgaWen Gifts
€ 11,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 610709 - 6193
Aantal

Seleniet Piramide (4cm)

Seleniet Piramide (4cm)

€ 11,95

Meer informatie

Een prachtige seleniet om je mentale helderheid, inzicht en bewustwording te bevorderen.

De naam Seleniet komt van de Griekse maangodin Selene, vanwege de maanachtig lichtschijn van het vlammetje er doorheen. Het werkt verzoenend, verbindend, tussen geliefden. De selenietkristallen zijn halfedelstenen met een bijzondere vibratie. Ze worden in verband gebracht met het zesde chakra (het Derde Oog) en het zevende chakra op de kruin. Vooral de witte of transparante kristallen hebben een krachtig effect. Zet een seleniet edelsteen in je kamer om een vredige, beschermde leefomgeving te creëren.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. De seleniet stimuleert een heldere geest en geeft ook inzicht en bewustwording in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

Seleniet is een nieuwentijd steen die is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. De seleniet heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Zorgt ervoor dat je vrede ervaart en alleen maar het goede wilt. Een wolk van engelenenergie en engelen vibraties. Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Het is een goed aura healer: verwijdert negatieve energie uit de aura. Seleniet is ook heel goed om een ruimte mee te zuiveren is verhelderend, geeft inzicht en bewustwording. Het stimuleert de helderziende, telepathische en invoelende vermogens, geeft inzichten en contact met je gidsen. Daarnaast schept het een vredige ruimte, en houdt slechte invloeden tegen. Geestelijk heft het verwarring op, geeft heldere inzichten en het helpt om achterliggende beelden waar te nemen. Zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau gebeurt.

Het is belangrijk om te weten dat een seleniet wordt gereinigd door deze in het maanlicht te leggen, hierdoor wordt de steen ontladen en geladen met energie. Dompel deze steen nooit onder water, dit kan de steen ernstig beschadigen.

Seleniet Piramide (4cm)
Afmeting: circa 4cm x 4cm

Note: Het geleverde exemplaar kan, omdat het een natuurproduct is, afwijken van de getoonde afbeelding.