12 pakjes White Sage (Tribal Soul)
  • 12 pakjes White Sage (Tribal Soul)

Tribal Soul White Sage (12 pakjes)

Tribal Soul White Sage (12 pakjes)
Ervaar de heerlijke geur Witte Salie en creëer rust en harmonie.

Tribal Soul
€ 19,92
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 8901684614823
Aantal

Tribal Soul White Sage (12 pakjes)

Tribal Soul White Sage (12 pakjes)

€ 19,92

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

White Sage (Witte Salie), een plant uit de muntfamilie, wordt al eeuwen door de indianen gebruikt voor zuiveringsceremonies en genezingssessies. Door de rook van Witte Salie reinig je de ruime, personen, dieren, objecten en plaatsen van alle negatieve energieën.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Tribal Soul White Sage (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 144 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.