Rode Jaspis geboorde hanger

Rode Jaspis geboorde hanger
Rode Jaspis werkt aardend en bevordert de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken. Deze steen werkt verwarmend en voorziet het lichaam van energie. Deze steen helpt je in je kracht staan, bevordert wilskracht en doorzettingsvermogen en vermindert angst en zorgen.

€ 6,99
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 693216
Aantal

Rode Jaspis geboorde hanger

Rode Jaspis geboorde hanger

€ 6,99

Meer informatie

De rode jaspis is het meest dynamische en activerende jaspis soorten. Ze werken aardend en bevorderen de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's en knieën. De stenen werken verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Ze helpen je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. Het brengt de Yin en Yang in evenwicht. Deze jaspis soorten hebben een positieve werking op het bloed, werken ontgiftend, stimuleren de werking van de lever en de stofwisseling.

Rode Jaspis geboorde hanger
Afmeting steen: ongeveer 2.5cm lang, 1.5cm breed
Sterrenbeeld: Ram & Schorpioen
Chakra: 1ste chakra
Kleur: rood
Wordt geleverd inclusief zwart koord van ongeveer 1 meter lang

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!