12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)
  • 12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes Californian White sage wierook van Green tree.
White Sage is een heerlijke reinigende wierookgeur gemaakt volgens de traditionele masala methode. Deze wierook wordt o.a. gebruikt voor het reinigen van de aura, chakra's en ruimtes.

Green Tree
€ 17,88
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

EW 3112000000021
Aantal

12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

€ 17,88

Meer informatie

Witte salie / white sage ook wel indianen wierook genoemd wordt o.a. gebruikt voor het reinigen van de aura, chakra's en ruimtes. Sage in een van de meest heilige Kruiden voor de inheemse bevolking van Noord Amerika. De brandende wierook sage (salie) wordt gebruikt bij een energie reinigings ritueel beter bekend als schoonmaken.

In theorie betekent dit dat de wierookrook zich vastmaakt aan de negatieve energie in het gebied van de aura of de chakra`s en deze zo schoonmaakt dat het positieve energie wordt.

Californian White sage wierook van het merk Green tree

De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de Californian White Sage Premium masala incense.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Californian White sage wierook (Green tree)
Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree candle company
Inhoud per doos: 12 doosjes wierook a 15 gms (ongeveer 180 stokjes)