Dragon's Blood wierook (Green tree)
  • Dragon's Blood wierook (Green tree)

Dragon's Blood masala wierook 15gr (Green tree)

Dragon's Blood wierook van het merk Green tree
Wierook Dragon's Blood is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala).

Green Tree
€ 1,59
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

3112000000045

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,49 Tot € 1,20
Aantal

Dragon's Blood masala wierook 15gr (Green tree)

Dragon's Blood masala wierook 15gr (Green tree)

€ 1,59

Meer informatie

Wierook Dragon's Blood is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Dit is een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het (traditionele Indiase) wierook maken.

Ontdek de geur van de Dragon's Blood premium masala wierook.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Dragon's Blood wierook
Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud: 15 gr.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.