Divine Eye wierook (Green tree)
  • Divine Eye wierook (Green tree)

Divine Eye wierook 15gr (Green tree)

Divine Eye wierook van het merk Green tree
Wierook Divine Eye is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala).

Green Tree
€ 1,59
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

8902276107952

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,49 Tot € 1,20
Aantal

Divine Eye wierook 15gr (Green tree)

Divine Eye wierook 15gr (Green tree)

€ 1,59

Meer informatie

Wierook Divine Eye is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Dit is een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het (traditionele Indiase) wierook maken.

Ontdek de geur van de Divine Eye premium masala wierook.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Divine Eye wierook
Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud: 15 gr.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.