12 pakjes Palo Santo & Copal (Native Soul)
  • 12 pakjes Palo Santo & Copal (Native Soul)

Native Soul Palo Santo & Copal (12 pakjes)

Native Soul Palo Santo & Copal (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Palo Santo en Copal en creëer rust en harmonie.

Green Tree
€ 21,60
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 8901684615097
Aantal

Native Soul Palo Santo & Copal (12 pakjes)

Native Soul Palo Santo & Copal (12 pakjes)

€ 21,60

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen. Palo Santo (Heilig Hout in het Spaans), is een wilde boom uit de Amazone-regenwouden, wordt al duizenden jaren door Sjamanen gebruikt om het lichaam, de ziel te genezen en om ruimtes goed te zuiveren. De wierook combineert op wonderbare wijze de kruidige geur van Palo Santo hout met de zoete, denachtig geur van Copal. Het verbetert de concentratie en brengt vrede en harmonie. Copal is van oorsprong een heilige hars voor bescherming, genezing en initiatie. Diep reinigend. deze wierook nodigt de goede spirits uit. Kerken en tempels gebruiken deze wierook al eeuwen waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook zuivering van negativiteit wordt bewerkstelligd. Zowel Palo Santo als Copal zijn duizenden jaren door inheemse sjamanen gebruikt om het lichaam en de ziel te helen, ruimtes te zuiveren, negatieve energieën op te ruimen en voor te bereiden op meditatie.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Native Soul Palo Santo & Copal (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.