Seven Archangels wierook (HEM)
  • Seven Archangels wierook (HEM)

Seven Archangels wierook (HEM)

Seven Archangels wierook (HEM)
Ervaar de heerlijke geur voor elke Aartsengel.

HEM wierook
€ 0,99
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

EW 8901810002241

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
6 € 0,90 Tot € 0,54
Aantal

Seven Archangels wierook (HEM)

Seven Archangels wierook (HEM)

€ 0,99

Meer informatie

Ervaar de heerlijke geur voor elke Aartsengel.

Aartsengel Michael:
Michaël zet je in je lichaam en versterkt je daadkracht. Hij heelt door fysieke blokkades te helpen opheffen en je te bevrijden van negatieve energieën. Hij is strijder voor en de beschermer van de zwakken in de samenleving. Het verlossen van angst en het ondersteunen van “lichtwerkers” op deze wereld, voor diegene die healing geven.

Aartsengel Jofiel:
Jofiel staat voor schoonheid van God en helpt met krijgen van inspiratie, vooral voor kunstenaars en mensen die mooie en zuivere dingen creëren. Maar hij helpt ons ook om in drukke tijden, dat we de schoonheid om ons heen weer kunnen zien.

Aartsengel Chamuel:
Chamuel beschermt onze persoonlijke wereld en helpt ons als we vragen hebben over belangrijke levensgebieden zoals liefde, relaties, vriendschappen, loopbaan en het doel van ons leven. We kunnen een beroep doen op Chamuel als we aan onszelf willen werken om sterker te kunnen gaan staan in het leven zodat je een liefdevolle relatie kan aangaan met jezelf en met anderen

Aartsengel Gabriel:
Gabriël helpt je leven te organiseren en brengt orde in je gevoelens. Hij helpt je relaties te verbeteren en succesvol te zijn. Hij versterkt de harmonie in families. Hij maakt het leven lichter, zachter en wijzer. En hij beschermt je innerlijk kind.

Aartsengel Rafael:
Rafaël helpt je je emoties te ontwikkelen en anderen lief te hebben. Hij leert je leven vanuit je hart. Rafaël biedt troost (ook bij gebrek aan moederliefde) en helpt bij emotionele verwarring. Hij heelt gebroken harten en geeft een hart een tweede leven. Raphael kan je ook leiden en begeleiden bij je spirituele reis in jezelf; je zoektocht naar “groei” en “waarheid”.

Aartsengel Uriel:
Uriël helpt je een eigen leven op te bouwen. Hij helpt je een standvastige wil te ontwikkelen en je zelf te worden. Uriël helpt prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen. In het groot helpt Uriël de toekomst vorm te geven.

Aartsengel Zadquiel:
Zadquiel helpt je om mededogen te hebben voor jezelf en voor anderen, zodat je gevoelens  van haat en veroordeling kunt loslaten. Hij helpt ons om het goddelijke licht in anderen en jezelf te zien. het loslaten van het ego en het loslaten van oude pijnen en verdriet. Hij laat je voelen dat er meer is tussen hemel en aarde. Zadquiel helpt je in het stilzetten van je gedachten en bij het ervaren van wijsheid in je bewustzijn. Hij brengt je naar het weten boven het denken en in contact met je hogere zelf en de hoogste waarden in het menselijk bestaan.

Seven Archangels wierook (HEM)
Inhoud: 7 zakjes met elk 3 wierookstokjes (in totaal 21 wierookstokjes)
Uit: Bangalore (India)
Merk: HEM corporation