Koshi windgong Aqua (Water)
  • Koshi windgong Aqua (Water)

Koshi windgong Aqua (Water)

Koshi windgong Aqua (Water)
Een Koshi windgong (of wind chime) geeft vrede, vreugde en harmonie in je hart.

EgaWen Gifts
€ 42,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

EW 636015 / 6150406468479
Aantal

Koshi windgong Aqua (Water)

Koshi windgong Aqua (Water)

€ 42,95

Meer informatie

Deze windgong zorgt voor rust. Door de nauwkeurig afgestemde klankelementen ontstaat een spel van heldere tonen. De windgong (soms ook windmobiel, windorgel of wind chime genoemd) wordt vaak gebruikt bij muzikale ondersteuning zoals meditatie, healing en relaxing voor klankmeditaties en voor in de yagastudio of massagepraktijk. Door het mooie spel van de gong kom je tot jezelf. Ook zorgt het er voor om negatieve energie op afstand te houden.

De Koshi chimes zijn de opvolgers van de voormalige Shanti chimes. De Koshi wordt vaak gebruikt bij klankmeditaties en voor ontspanning, en heeft een bijna magisch effect op kinderen.

De Koshi Chime is een bijzonder muziekinstrument, van hoge kwaliteit. En het wordt met de hand gemaakt aan de voet van de Franse Pyreneeën, elke gong is het resultaat van nauwgezet vakmanschap. De Koshi is er in maar één kleur, gefineerde Bamboe. Alle gebruikte onderdelen zijn duurzaam. De acht snaren in de resonantiebuis zijn met zilver op de grondplaat gelast. De melodie van elke Koshi is rijk aan boventonen. De Koshi Chimes worden in vier toonzettingen gemaakt. Elk heeft zijn eigen specifieke magische klankkleur en ze kunnen harmonisch gebruikt worden met de anderen.

Er zijn zoveel plekken waar de Koshi een prettige energie kan scheppen. Ook op de kinderkamer kreeg de Koshi windchime al vaak een mooie plaats.

Koshi windgong Aqua (Water)
Het element water staat voor het in beweging zijn.
De klank van de Koshi Aqua kabbelt, het stroomt. Met je ogen dicht is het makkelijk voor te stellen dat je op de oever van een rustig stromend riviertje zit.
De sterrenbeelden Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn verbonden met het element water.
De stemming van de Aqua is: ♪♫ A D F G A D F A
Afmeting: 16.3 x 6.4cm