Orgoniet hanger seleniet hartvormig
  • Orgoniet hanger seleniet hartvormig
  • Orgoniet hanger seleniet hartvormig

Orgoniet hanger seleniet hartvorm

Orgoniet hanger seleniet hartvorm
De Orgoniet (of orgone) hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen (daardoor ervaar je meer balans en is het effectief tegen negatieve aardstralen).

EgaWen Gifts
€ 11,99
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 78139
Aantal

Orgoniet hanger seleniet hartvorm

Orgoniet hanger seleniet hartvorm

€ 11,99

Meer informatie

De Orgoniet (of orgone) hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. (De orgoniet-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen) en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog.

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana).
Orgoniet bestaat uit een combinatie van kristal, hars en metaal. Het beschermt tegen schadelijke (elektromagnetische) straling en andere energievervuiling. Orgoniet heeft een algemeen ontspannende werking en bevordert fysieke en spirituele gezondheid*.

Het effect van het dragen van een orgoniet hanger is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig (door het dragen van de orgoniet-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden)

De hangers kun je ook in je broekzak dragen of onder je hoofdkussen leggen, als het maar contact maakt met je aura. Daarnaast zet orgoniet negatieve energieën om in positieve energie.

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem gaat dragen dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 sec. erdoor heen te laten stromen.

Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen.

Orgoniet hanger seleniet hartvormig
Materialen: Edelsteen (seleniet) koper en acryl.
Afmeting: 3.5 cm doorsnede.
Wordt geleverd met 1 meter wax koord van 1 mm, in een doosje met klein foldertje in vijf talen.

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het berust op de ervaring van therapeuten en gebruikers. Het gebruik van edelstenen en mineralen is nooit bedoeld als vervanging van medische hulp voor welke aandoening dan ook. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.