• Nieuw

Palo Santo hout 1 kg

Palo Santo hout 1 kg
Deze Palo Santo ook wel Heilig Hout genoemd, is geschikt voor zuivering en bij meditatie. Ervaar de heerlijke zoete harsachtige geur!

EgaWen Gifts
€ 67,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Bestelbaar (levertijd 2 - 3 dagen)
EW 882037 / 6150409297212
Aantal

Palo Santo hout 1 kg

Palo Santo hout 1 kg

€ 67,50

Meer informatie

Palo Santo betekent "Heilig Hout". Het is een typische boom, de Bursera Graveolens, die voorkomt aan de kust van de stille Zuidzee van Centraal Zuid-Amerika. Het wordt Heilig Hout genoemd omdat zijn bloesem ontstaat gedurende de kersttijd.

Het Heilige Hout komt uit het Andes gebied en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout wordt van de grond geoogst pas 4 tot 10 jaar nadat de boom dit op natuurlijke wijze heeft losgelaten. Het is tijdens deze periode dat het hout als het ware rijpt en de genezende werking schenkt aan de natuurlijke geur van het hout. Geen enkele boom wordt beschadigd gedurende dit proces.

Palo Santo wordt al eeuwen gebruikt bij ceremonies, zuiveringsrituelen en meditatie. Het verbeterd de energiestroom van het lichaam. En weert negativiteit en ongeluk af.

De Palo Santo is compleet zuiver (puur hout). Je kunt het in korte tijd aansteken van een paar seconden tot aan een minuut. Terwijl het hout verbrand zal de ruimte zich vullen met een zuivere zoete harsachtige geur.

Palo Santo hout 1 kg
Inhoud: 1 kg
Merk: EgaWen Gifts