Runenstenen van Blauwe Onyx
  • Runenstenen van Blauwe Onyx

Runenstenen van Blauwe Onyx

Runenstenen van Blauwe Onyx (Niet meer leverbaar)
Runenstenen van Blauwe Onyx in buidel van velours met gegraveerde runensymbolen (25 stuks) en een instructieboekje.  Een verfijnd artikel om aan anderen of aan zichzelf te geven.

Lo scarabeo
€ 32,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Beschikbaar om te bestellen (levertijd 10 dagen)
EW 9788865271162
Aantal

Runenstenen van Blauwe Onyx

Runenstenen van Blauwe Onyx

€ 32,95

Meer informatie

De runen van de Noord-Europese volken (zoals de Germanen, Kelten en Vikingen) waren niet alleen lettertekens met de functie van een ‘gewoon’ alfabet om bijvoorbeeld boodschappen over te brengen en gedachten uit te drukken, maar hadden ook een magische, rituele en voorspellende functie, waarmee de goden en andere hogere machten konden worden aangeroepen. Dit aanroepen van de goden en andere hogere machten werd vooral gedaan om (specifieke) vragen te beantwoorden of om het leven (in het algemeen) in bredere banen te leiden.

De afgebeelde runensteentjes brengen de wijsheid en de symboliek van het verleden terug naar het dagelijks leven van nu.

Runenstenen van Blauwe Onyx
Inhoud: 25 stuks + buidel
Meertalige instructies: Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Duits, Russisch
Lo Scarabeo

Let op: de kleur van de stenen kan afwijken van het geleverde exemplaar. De camera instelling, fotohoek en instelling van uw monitor kan van invloed zijn op de waarneming qua kleur alsmede een veranderde productie.