12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)
  • 12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)
  • 12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)

Satya Nag Champa wierook 15gr (12 pakjes)

Satya Originele Nag Champa wierook 15gr (12 pakjes)
Deze wierook is uit het Zuiden van India afkomstig wordt over de hele wereld geexporteerd. De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen. De bedwelmende geur van de tropische bloem. Bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetivert.

Satya
€ 15,00
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

EW 8904245400484
Aantal

Satya Nag Champa wierook 15gr (12 pakjes)

Satya Nag Champa wierook 15gr (12 pakjes)

€ 15,00

Meer informatie

Eén van de meest bekende Nag Champa wieroken is de Satya Sai Baba Nag Champa Agarbatti. Er wordt gezegd dat deze Nag Champa de beste en de meest verkochte wierook ter wereld is. Velen denken dat de bekende Guru "Sai Baba" de bedenker, of zelfs de producent, van dit wierookmerk is. Dit klopt niet. Sai Baba heeft deze wierook wel beroemd gemaakt en wordt als "beschermheer" van deze wierook gezien. Er wordt gezegd dat deze wierook onder zijn supervisie gemaakt wordt. Nag Champa heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect. Deze wierook kan heel goed gebruikt worden bij een meditatie of een therapeutische behandeling. Deze wierook is ook bekend als: Satya Sai Baba Nag champa Agarbatti

Een korte uitleg van de betekenis van deze merknaam:
Satya: waarheid.
Sa: Goddelijk.
ai/ayi: moeder.
Baba: vader.
Agarbatti: wierook aan stokjes.

De Satya is een met de hand gerold masala wierook uit India. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen. De wierook bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Satya Originele Nag Champa wierook 15gr (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook van 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Satya

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.