Smudge spray Palo Santo
  • Smudge spray Palo Santo

Palo Santo Smudge spray

Palo Santo Smudge spray natural mist
Met deze natuurlijke Palo Santo smudge spray ontdoe je je ruimte van negatieve energie, zuiver de ruimte met de smudge spray.

Aromafume
€ 7,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad
EW 17916 / 8901362071573
Aantal

Palo Santo Smudge spray

Palo Santo Smudge spray

€ 7,95

Meer informatie

Met deze natuurlijke Palo Santo smudge spray ontdoe je je ruimte van negatieve energie, zuiver de ruimte met de smudge spray. Het werkt aardend en beschermend. Het helpt het lichaam, de geest en ziel te kalmeren en reinigen. De spray biedt alle voordelen van smudgen, maar zonder rook.

Palo Santo betekent "Heilig Hout". Het is een typische boom, de Bursera Graveolens, die voorkomt aan de kust van de stille Zuidzee van
Centraal Zuid-Amerika. Het wordt Heilig Hout genoemd omdat zijn bloesem ontstaat gedurende de kersttijd. Palo Santo wordt al eeuwen gebruikt bij ceremonies en zuiveringsrituelen. De Palo Santo is geschikt voor zuivering en bij meditatie. Het verbeterd de energiestroom van het lichaam. En weert negativiteit en ongeluk af.

De spray is voor dagelijks gebruik als aura reiniging, roomspray, in de auto maar ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Palo Santo Smudge spray natural mist
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
Deze smudge spray is samengesteld met kristal essenties, gedemineraliseerd water, parfum melange met essentiële oliën, parabenen-vrij conserveringsmiddel.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.