De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek (NL)
  • De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek (NL)

De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek

De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek
Een handige gids die de Tarot binnen ieders bereik brengt.
De Tarot Set biedt een zeer toegankelijk systeem waarmee iedereen zich de achtergronden en betekenis van de tarotkaarten snel eigen kan maken.

Schors uitgeverij
€ 25,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 9789063786731
Aantal

De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek

De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek

€ 25,50

Meer informatie

De Tarot Set is de tarot voor beginners! De tarot is een bekend en veel geraadpleegde gids bij het begrijpen en oplossen van allerlei vragen, zoals levensvragen, acute vragen, zeer persoonlijke vragen enz. Het is een orakel dat door velen wordt gebruikt om inzicht en antwoord te verkrijgen rond thema's zoals werk, relaties, liefde en geluk, algemeen welbevinden, persoonlijke aangelegenheden enz. Er zijn weliswaar vele boeken geschreven waarin alle facetten van de tarot uitgebreid aan bod komen, maar De Tarot Set, het 'oefenboek voor beginners', presenteert deze aspecten - op zeer overzichtelijke wijze - aan de hand van duidelijke symbolen en trefwoorden.

De Tarot Set bevat een uiterst praktisch oefenboekje èn het beroemde tarotspel (78 kaarten in kleur) dat werd ontworpen door A.E. Waite en Pamela Colman Smith. Dit zijn de meest gebruikte tarotkaarten ter wereld, omdat de erin vervatte symboliek in deze kaarten het duidelijkst zichtbaar is.
De Tarot Set brengt de tarot binnen ieders bereik en opent de poort naar groter (zelf)inzicht. De Tarot Set biedt een zeer toegankelijk systeem waarmee iedereen zich de achtergronden en betekenis van de tarotkaarten snel eigen kan maken.

De Tarotset - Petra Sonnenberg kaarten + boek
Inhoud: 78 kaarten + boek met groot formaat (verpakt in hard kartonnen doos).
Boek
Bindwijze: paperback.
Formaat: 12 x 18 cm.
Omvang: ca. 128 pagina's.
Illustraties: zwart/wit.
Uitgeverij: Schors.
Nederlandstalige uitgave!