White Sage & Palo Santo (Tribal Soul)
  • White Sage & Palo Santo (Tribal Soul)

White Sage & Palo Santo (Tribal Soul)

White Sage & Palo Santo (Tribal Soul)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Witte Salie en Palo Santo en creëer rust en harmonie. Inhoud: 15 gram

Tribal Soul
€ 1,69
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad
EW 8901684616773

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,66 Tot € 0,36
Aantal

White Sage & Palo Santo (Tribal Soul)

White Sage & Palo Santo (Tribal Soul)

€ 1,69

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

White Sage (Witte Salie), een plant uit de muntfamilie, wordt al eeuwen door de indianen gebruikt voor zuiveringsceremonies en genezingssessies. Door de rook van Witte Salie reinig je de ruime, personen, dieren, objecten en plaatsen van alle negatieve energieën.

Palo Santo (Heilig Hout in het Spaans), is een wilde boom uit de Amazone-regenwouden, wordt al duizenden jaren door Sjamanen gebruikt om het lichaam, de ziel te genezen en om ruimtes goed te zuiveren. De combinatie van het aardse aroma van White Sage met de kalmerende balsemieke geur van Palo Santo is perfect voor meditatie.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

White Sage & Palo Santo (Tribal Soul )
Inhoud: 15 gram (ongeveer 12 stokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan