White Sage & Lavender (Tribal Soul)
  • White Sage & Lavender (Tribal Soul)

White Sage & Lavender (Tribal Soul)

White Sage & Lavender (Tribal Soul)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Witte Salie en Lavendel en creëer rust en harmonie.

Tribal Soul
€ 1,69
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 6 beschikbaar

EW 8901684616797

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,66 Tot € 0,36
Aantal

White Sage & Lavender (Tribal Soul)

White Sage & Lavender (Tribal Soul)

€ 1,69

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

White Sage (Witte Salie), een plant uit de muntfamilie, wordt al eeuwen door de indianen gebruikt voor zuiveringsceremonies en genezingssessies. Door de rook van Witte Salie reinig je de ruime, personen, dieren, objecten en plaatsen van alle negatieve energieën.

Lavendel staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en zijn beschermings- en reinigingskracht.Het helpt je om te kalmeren en het emotionele evenwicht te herstellen. Het opent ook het hartchakra en trekt zo liefdevolle energie aan. De combinatie van Witte Salie en Lavendel in deze wierook  zorgt voor aromatische ervaring, het creëren van een vredige, harmonieuze sfeer en een groter gemak van
ontspanning.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

White Sage & Lavender (Tribal Soul)
Inhoud: 15 gram (ongeveer 12 stokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan