Edelsteenhanger Fluoriet regenboog
  • Edelsteenhanger Fluoriet regenboog

Edelsteenhanger Fluoriet regenboog

Edelsteenhanger Fluoriet regenboog
Fluoriet is o.a. een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. (lees verder hieronder)

€ 4,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

693052
Aantal

Edelsteenhanger Fluoriet regenboog

Edelsteenhanger Fluoriet regenboog

€ 4,50

Meer informatie

Fluoriet regenboog is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in je leven. Geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Fluoriet heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).
Fluoriet biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau en bij genezingen verwijdert de steen de negatieve energieën en alle soorten stress.

Onderhoud:
reinig onder stromend water, laad weer op gedurende de nacht, in een schaal met getrommelde bergkristal stenen.

Edelsteenhanger Fluoriet regenboog
Chakra:
Gele fluoriet voor zonnevlecht chakra (3e) groene fluoriet voor hart chakra (4e), paarse fluoriet voor voorhoofd chakra (6e) en heldere fluoriet voor kruin chakra (7e).
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Waterman (21 januari tot 19 februari)
Vissen (20 februari tot 20 maart)
Kleur: Paars, groen, blauw tot kleurloos
Afmeting circa:1.5 a 2 cm
Al onze edelsteenhangers zijn gemaakt van 100% echt edelsteen.

Het geleverde exemplaar kan afwijken van de getoonde afbeelding.