Edelsteenhanger Chrysocolla
  • Edelsteenhanger Chrysocolla

Edelsteenhanger Chrysocolla

Edelsteenhanger Chrysocolla
Bevordert o.a vriendelijkheid en tolerantie. geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress.

€ 5,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 9 beschikbaar

693152
Aantal

Edelsteenhanger Chrysocolla

Edelsteenhanger Chrysocolla

€ 5,95

Meer informatie

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en energie en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. 

Chrysocolla werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis en artrose, fibromyalgie, brandwonden, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. De steen werkt krampopheffend en is ontspannend bij (pre)menstruale klachten.

Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s. Fysiek werkt chrysocolla op tal van lichamelijke systemen in.

Chakra:
Hartchakra (4e)
Keelchakra (5e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Waterman
Stier
Tweelingen (22 mei tot 21 juni)
Maagd (24 augustus tot 23 september)
Kleur: groen,blauw, turkoois.
Afmeting: circa 2 x 1 cm
gemaakt van 100% echt edelsteen
Vindplaats: Turkije, Verenigde Staten, Groot Brittanië, Mexico, Chili, Peru, Rusland en Zaïre.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!