Rhodoniet steen (getrommeld)
  • Rhodoniet steen (getrommeld)

Rhodoniet steen (getrommeld)

Rhodoniet steen (getrommeld)
Versterkt het geheugen. Leert positief denken. Regelt cholesterol en verlaagt de bloeddruk. een steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, stimuleert de verzoening. Schenkt energie en laat je positief denken.

€ 2,30
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

671045
Aantal

Rhodoniet steen (getrommeld)

Rhodoniet steen (getrommeld)

€ 2,30

Meer informatie


Rodoniet stabiliseert emoties, voedt liefde en moedigt aan en brengt yin en yang in evenwicht.

Rhodoniet helpt bij futloosheid, ziekte van parkinson en prikkelbaarheid. Kalmeert de overdreven reflexen. Versterkt het geheugen en verlicht kramppijnen. Regelt cholesterol en verlaagt de bloeddruk.

Spiritueel: rodoniet stimuleert, reinigt en activeert het hart en hartchakra. Het aardt energie. Naar verluidt is het goed voor meditaties op basis van mantra`s en brengt het de ziel meer in harmonie met de vibratie.

Chakra: 
Hartchakra(4e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Stier (21 april tot 21 mei)
Kleur: Roze, Rood
100% echt edelsteen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!