Seleniet steen (getrommeld)
  • Seleniet steen (getrommeld)

Seleniet steen (getrommeld)

Seleniet steen (getrommeld)
Geeft mentale helderheid, inzicht en bewustwoording.
Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen.

€ 2,25
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

671006
Aantal

Seleniet steen (getrommeld)

Seleniet steen (getrommeld)

€ 2,25

Meer informatie

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft.

Seleniet heeft een positieve invloed op de ruggengraat, het bottenstelsel, de spieren en de celstructuur. Geestelijk heft seleniet verwarring op en help het u om achterliggende beelden waar te nemen en stabiliseert grillige emoties. het is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven.

Seleniet bevordert ook rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Spiritueel: seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruin- en hogere kruinchakra en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Een nuttige steen bij het waarzeggen met kristallen, om in de toekomst te kijken of om te achterhalen wat er in het verleden is gebeurd.

Seleniet is een nieuwetijdsteen die is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. De seleniet heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Zorgt ervoor dat je vrede ervaart en alleen maar het goede wilt. Een wolk van engelenenergie en engelenvibraties. Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Een goed aura healer: verwijdert negatieve energie uit de aura. Seleniet is ook heel goed om een ruimte mee te zuiveren is verhelderend, geeft inzicht en bewustwording. Seleniet geeft inzichten en contact met je gidsen. Seleniet schept een vredige ruimte, houdt slechte invloeden tegen. Geestelijk heft het verwarring op, geeft heldere inzichten en het helpt om achterliggende beelden waar te nemen. Zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau gebeurt.

Chakra: 
hartchakra (4e)
kruinchakra(7e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Stier (21 april tot 21 mei)
Kleur: Wit
100% echt edelsteen
Afmeting: circa 1,5 a 2 cm
Vindplaats: Verenigde Staten, Mexico, Rusland, Oostenrijk, Griekenland, Polen, Duitsland, Frankrijk en Engeland.