Unakiet steen (getrommeld)
  • Unakiet steen (getrommeld)

Unakiet steen (getrommeld)

Unakiet steen (getrommeld)
Unakiet is een aardende en inzichtgevende steen. Hij brengt evenwicht en werkt harmoniserend en kalmerend. Tevens bevordert Unakiet het zelfgenezende vermogen. Hij helpt je om belemmerende denkpatronen

(lees verder hieronder)

€ 1,30
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

671057
Aantal

Unakiet steen (getrommeld)

Unakiet steen (getrommeld)

€ 1,30

Meer informatie

Unakiet is een aardende en inzichtgevende steen. Hij brengt evenwicht en werkt harmoniserend en kalmerend. Tevens bevordert Unakiet het zelfgenezende vermogen. Hij helpt je om belemmerende denkpatronen te doorbreken en zorgt daarbij voor een goed humeur. Unakiet is ook goed inzetbaar bij uitputting door ziekte. Doordat Unakiet elektromagnetische straling absorbeert kan hij je beschermen tegen elektrosmog en negatieve straling (teveel positieve ionen).

Werking Unakiet

Klachten verminderen: 
Unakiet helpt om blokkades op te heffen en beperkende gedachten te verminderen. Hij vermindert frustratie en boosheid, helpt bij het oplossen van conflicten en verhelpt uitputting na ziekte. Tevens heeft Unakiet een heilzame werking bij menstruatieklachten, chronisch haarverlies (alopecia), eetstoornissen, reuma en helpt tegen stress en/of burn-out.

Eigenschappen bevorderen: 
Unakiet heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, bronchiën, gewrichten, haargroei, het hart en de bloedsomloop Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel, de stofwisseling, spijsvertering, het afweersysteem en de bijnieren. Unakiet is bevorderlijk voor de vruchtbaarheid en zwangerschap, Unakiet kan ook ingezet worden wanneer er behoefte is aan gewichtstoename.  

Toepassing: 
Unakiet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. De steen absorbeert elektromagnetische straling wanneer hij bij een apparaat wordt geplaatst (computer, magnetron, TV etc.). Tevens ondersteunt Unakiet de helende werking van andere stenen.

Chakra: 
Basischakra (1st), hartchakra (4e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
Kleur: Groen, roze, grijs, rood (geelgroen met oranje rode vlekjes)
gemaakt van 100% echt edelsteen