Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm
  • Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm

Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm

Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm
Blauwe salie verwijderd negatieve energieën, entiteiten en invloeden en opent de weg naar rijkdom, gezondheid, welvaart en genezing (fysieke en mentale healing). Copal reinigt, beschermt en zuivert ruimtes. Weert het boze oog en trekt liefde aan.

EgaWen Gifts
€ 6,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

EW 883050 / 6150409731716

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 6,47 Tot € 0,96
3 € 5,98 Tot € 2,91
Aantal

Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm

Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm

€ 6,95

Meer informatie

Ook wordt de blauwe salie gebruikt om negatieve energie en entiteiten uit huizen, ruimtes, kantoorpanden, praktijken etc. te verwijderen. Dit noemen we smudgen.

Blue sage heeft een milde zoete geur (een stuk zachter dan die van de witte salie). Blauwe salie werkt zuiverend, reinigend, beschermend, kalmerend en aardend. Word gebruikt om negativiteit, haat, jaloezie en afgunst te verwijderen en de ruimte te zuiveren, om de energie vervolgens weer terug te zetten in positiviteit. Opent de weg naar rijkdom, gezondheid, welvaart en genezing (fysieke en mentale healing).

Copal (een jonge barnsteen), ook wel Kopal of Kopaal genoemd, is een witte, gelige of oranje harssoort met een heerlijk rijke dennen-citroengeur. Werkt verhelderend voor de geest en kalmeert. Copal is goed geschikt voor het reinigen van een ruimte, een ruimte (spiritueel) beschermen, het verwijderen van negatieve energie, uitdrijvingen, offerceremonies en rituelen. Het opent het hart en trekt hierdoor liefde aan. Weert het boze oog. Daarnaast is het ook een krachtige reiniger voor het lichaam die negatieve energie omzet in positieve energie en daardoor evenwicht, balans, stabiliteit, energie en positiviteit schenkt. Het versterkt vertrouwen hebben in jezelf en gevoel van eigenwaarde. Fysiek werkt copal pijnstillend, vesnelt het zelfgenezend proces van het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Kan bij dieren positief werken tegen teken en vlooien.

Smudgen is een heel krachtig oud Indiaans reinigingsritueel. Het is een ritueel om een ruimte, object, huis of persoon mee te reinigen van negatieve energie, entiteiten en/of invloeden. Hierdoor word ook hun eigen positieve, mooie energie bekrachtigd. Dit ritueel noemen we ook wel een Smudging Ceremony. Een smudging ceremony word uitgevoerd met witte salie of een smudge stick (een bundel van heilige kruiden).

Werkwijze: Voor u kunt beginnen met het reinigen steekt u het topje (de bovenkant) van de smudge stick aan. Zodra het topje begint te gloeien en het aan het smeulen is, blaast u de vlam uit. Zorg dat er genoeg rook vanaf komt. Nu kunt u de heilige rook verspreiden door de ruimte. Als u klaar bent kunt u hem doven in een vuurvaste schaal of een abalone schelp gevuld met een laagje zand, op deze manier kunt u de stick meerdere malen gebruiken. Ik raad aan om een abalone schelp te gebruiken, omdat de schelp zorgt voor de aanwezigheid van alle vier de elementen. De abalone schelp staat voor het element water, het aansteken van de smudge stick staat voor het element vuur, de rook staat voor het element lucht en tenslotte staat de de smudge stick zelf en de kruiden voor het element aarde.

Let op!
Brand GEEN blauwe salie als u zwanger bent.
Recentelijk is aangetoond dat blauwe salie niet aan te raden is tijdens uw zwangerschap. Dit komt omdat salie de baarmoederkrampen opwekken en de salie bevat stoffen die op het zenuwstelsel werken, en ook het zenuwstelsel van uw ongeboren baby. Vermijdt alle vormen van salie, inclusief de etherische olieën.
Brand GEEN blauwe salie met de aanwezigheid van kinderen en dieren.
Brand het liefste de blauwe salie als u alleen in de woning bent. Zo kunt u niet afgeleid worden en blijft u in uw eigen energie.

Blauwe Salie en Copal Smudge Stick 10cm
Afmeting: 10cm lang, 2.5 a 3cm dik
Inhoud: 1 smudge stick blauwe salie en copal