Kruidnagel etherische olie (10ml)
  • Kruidnagel etherische olie (10ml)

Kruidnagel etherische olie 10ml

Kruidnagel etherische olie 10ml
De kruidnagel heeft een sterke, beschermende en helende werking op het lichaam.

Merlijn Wellness
€ 6,99
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 8719632590514
Aantal

Kruidnagel etherische olie 10ml

Kruidnagel etherische olie 10ml

€ 6,99

Meer informatie

Kruidnagel wordt o.a. gebruikt bij; schimmelinfecties, blauwe plekken, schaafwonden, zwemmerseczeem, acne, artritis, verstuikingen, verrekkingen, zweren, tand- en kiespijn, ontstoken tandvlees, reumatische klachten, darm- gassen en krampen, diarree, verminderde geslachtsdrift, gisting in de maag, slechte spijsvertering, infecties, griep en verkoudheid. Werkt wormafdrijvend en verdrijft muggen, wespen, motten en muizen.

Kruidnagelolie heeft antibacteriële en antiseptische werking. Het is een goede olie om preventief te gebruiken en zodoende infecties te verhinderen. De lokaal verdovende eigenschap uit zich vooral bij tand- en kiespijn.

Psychisch: Kruidnagelolie verdampen helpt om geestelijke en lichamelijke oude wonden te genezen en knagende pijnen te verlichten. Versterkt de zelf helende krachten in de mens en het gevoel van eigenwaarde.

Deze olie heeft een zeer sterke en beschermende werking op de psyche van de mens en wordt dan ook vaak gebruikt door magnetiseurs omdat de essence hun helende krachten verhoogt.

Kruidnagel etherische olie
Inhoud: 10ml
Merk: Merlijn Wellness