Pepermunt etherische olie (10ml)
  • Pepermunt etherische olie (10ml)

Pepermunt etherische olie 10ml

Pepermunt etherische olie 10ml
Pepermuntolie heeft een kalmerende werking als men geestelijk of intellectueel uitgeput is. Verdamp deze olie in de studeerkamer of op plaatsen.

Merlijn Wellness
€ 6,99
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

EW 8719632590781
Aantal

Pepermunt etherische olie 10ml

Pepermunt etherische olie 10ml

€ 6,99

Meer informatie

Pepermuntolie heeft een kalmerende werking als men geestelijk of intellectueel uitgeput is. Verdamp deze olie in de studeerkamer of op plaatsen waar intellectuele arbeid wordt verricht. Pepermuntessence zuivert de omgeving van onrust en spanningen en heeft een kalmerende invloed op overspannen mensen.

Spiritueel: Pepermunt werkt op het ego en verdrijft gevoelens van hoogmoed en eigendunk. De olie helpt ons eveneens minderwaardigheidsgevoelens te overwinnen. Dat is niet zo vreemd als het lijkt, omdat achter hoogmoed en arrogantie dikwijls een minderwaardigheidscomplex schuilgaat. Pepermunt wordt geassocieerd met reinheid, als zodanig is de olie een steun voor mensen die een ethisch hoogstaand leven wensen te leiden.

Verkoudheid: meng 2 druppels Pepermunt, 1 druppel Theeboom, 1 druppel Tijm en 1 druppel Lavendel met een beetje melk of een lepeltje honing. Voeg dit mengsel toe aan een niet te warm bad en baad 10-20 minuten.

Pepermunt etherische olie
Inhoud: 10ml
Merk: Merlijn Wellness