Staande Engel Rozenkwarts (5cm)
  • Staande Engel Rozenkwarts (5cm)

Staande Engel Rozenkwarts (5cm)

Staande Engel Rozenkwarts (5cm)
Een prachtig engel van rozenkwarts om je onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede te geven.

€ 19,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 679021
Aantal

Staande Engel Rozenkwarts (5cm)

Staande Engel Rozenkwarts (5cm)

€ 19,95

Meer informatie

Een prachtig engel van rozenkwarts om je onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede te geven. De rozenkwarts is belangrijk voor het hart en de hartchakra. Het leert u de ware essentie van liefde kennen. Het zuivert en opent het hartchakra op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. Het bevordert kunst, ontvankelijkheid en scheppend denken. De rozenkwarts hersteld het vertrouwen en harmonie in bestaande relaties. De steen is ook zeer geschikt voor kinderen. De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en voorkomt duizeligheid. De steen helpt bij dementie en de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Engelen zijn boodschappers uit het hogere rijk, klaar om ons emotionele geruststelling en spirituele begeleiding te bieden. Engelen helpen ons contact te maken met onze beschermengel die ons bewaakt en beschermt in alles wat we vragen.

Staande Engel Rozenkwarts (5cm)
Afmeting: 5cm hoog
Chakra's: 4e chakra
Kleur: roze
Gemaakt van 100% echt edelsteen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!