Staande Engel Fluoriet (5cm)
  • Staande Engel Fluoriet (5cm)

Staande Engel Fluoriet (5cm)

Staande Engel Fluoriet (5cm)
Een prachtig engel van fluoriet om je stabiliteit en inzicht te geven.

€ 19,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

EW 679043
Aantal

Staande Engel Fluoriet (5cm)

Staande Engel Fluoriet (5cm)

€ 19,95

Meer informatie

Een prachtig engel van fluoriet om je stabiliteit en inzicht te geven. De fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in je leven. Geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Fluoriet heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma.

Engelen zijn boodschappers uit het hogere rijk, klaar om ons emotionele geruststelling en spirituele begeleiding te bieden. Engelen helpen ons contact te maken met onze beschermengel die ons bewaakt en beschermt in alles wat we vragen.

Staande Engel Fluoriet (5cm)
Afmeting: 5cm hoog
Chakra's: 3e chakra, 4e chakra, 6e chakra en 7e chakra
Kleur: mix van paars, groen, blauw tot kleurloos
Gemaakt van 100% echt edelsteen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!