Sephoroton pendel Aventurijn
  • Sephoroton pendel Aventurijn

Sephoroton pendel Aventurijn

Sephoroton pendel Aventurijn
Een prachtige pendel met een aventurijn. De aventurijn trekt voorspoed en geluk aan.

€ 13,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

EW 621037
Aantal

Sephoroton pendel Aventurijn

Sephoroton pendel Aventurijn

€ 13,95

Meer informatie

De aventurijn werkt kalmerend en beschermend, het bevordert het gevoel van welzijn. Het motiveert je om dromen waar te maken. Het stimuleert tolerantie, geduld, inlevingsvermogen en het bedenken van ideeën. Het werkt kalmerend bij irritaties en woede. De steen werkt pijnstillend en geschikt bij hoofdpijn, migraine en het zenuwstelsel.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Sephoroton pendel Aventurijn
Afmeting ketting: 18cm lang
Afmeting steen: diameter ongeveer 1.6cm
Gewicht circa: 10 gram
Chakra: 4e chakra
Kleur: groen

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!