Sephoroton pendel Onyx
  • Sephoroton pendel Onyx

Sephoroton pendel Onyx

Sephoroton pendel Onyx
Een prachtige pendel met een onyx. De onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen.

€ 13,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

EW 621040
Aantal

Sephoroton pendel Onyx

Sephoroton pendel Onyx

€ 13,95

Meer informatie

De onyx helpt je om je doelen te bereiken. En stimuleert analytisch denken en een realistische houding aan te nemen. Het helpt je bij het maken van goede beslissingen en helpt bij het loslaten van oud verdriet. Het heeft een positieve werking op het gehoor, zenuwstelsel en immuunsysteem.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Sephoroton pendel Onyx
Afmeting ketting: 18cm lang
Afmeting steen: diameter ongeveer 1.6cm
Gewicht circa: 10 gram
Chakra: 1ste chakra
Kleur: zwart

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!