Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)
  • Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)
  • Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)
  • Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)

Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)

Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)
Spontaan, direct, durf en onafhankelijk. Rode Jaspis past bij het Sterrenbeeld Ram (21/3 - 20/4).

€ 7,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

EW 703013
Aantal

Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)

Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)

€ 7,50

Meer informatie

Ram staat bekend als het teken van een nieuw begin, zowel in de natuur als voor de mens zelf. Ze zijn dan ook aktief, soms agressief, levendig en vol energie, wat ze ook doen.

Ram-mannen zijn vaak leiders en wegbereiders wat niet wil zeggen dat ze ook altijd goede ondernemers zijn. Ram-vrouwen zijn enthousiast en bezig, maar willen ook graag de baas zijn.

Werking van de steen: De rode jaspis werkt sterk aardend en beschermt tegen negatieve energie, stralingen en milieuvervuiling doordat de steen alle negativiteit absorbeert. De rode jaspis bevordert de energiestroming door blokkades te doorbreken in de eerste chakra en de knieën. Deze steen maakt strijdlustig, volhardend, daadkrachtig, vastberaden en zet je in je eigen kracht. Jaspis schenkt moed, assertiviteit, doorzettingsvermogen en snel denken. Laat je voor jezelf opkomen en verminderd angst en zorgen. Het stimuleert de fantasie. Fysiek werkt de steen ontgiftend en heeft het een positieve werking op de bloedsomloop, de spijsvertering, de darmen, de geslachtsorganen, de lever, de bloedcirculatie en de stofwisseling. De steen is ondersteunend bij afvallen.

Reinigingsmethode:
edelstenen kunnen het beste gereinigd worden met witte Salie. Steek de witte Salie aan met een aansteker of een lucifer. Zorg dat de Salie gaat smeulen en blaas de vlam uit. Haal de edelsteen vervolgens door de rook van de witte Salie. Wanneer de steen gereinigd moet worden, gaat de rook alle kanten op. Dit betekent dat de edelsteen vol zit met energie en gereinigd moet worden. Zodra de rook tegen de edelsteen aanplakt is de steen ontladen en klaar voor gebruik.

Sterrenbeeld hanger Ram (Rode Jaspis)
Kleur: rood
Chakra: wortelchakra (1ste)
Edelstenen die horen bij de Ram: rode jaspis, obsidiaan, hematiet en heliotroop
Geluksdag: Dinsdag
Geluksgetal: 9
Planeet: Mars
Element: vuur
Wordt geleverd: geslepen edelsteenhanger met koord

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Note: afbeelding kan afwijken van het geleverde exemplaar!