Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)
  • Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)
  • Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)
  • Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)

Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)

Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)
Mysterieus, hartstochtelijk en vastberaden. Agaat past bij het Sterrenbeeld Schorpioen (23/10 - 21/11).

€ 7,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 6 beschikbaar

EW 703020
Aantal

Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)

Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)

€ 7,50

Meer informatie

Schorpioenen worstelen vaak met problemen. Ze kunnen zowel iets moois opbouwen als ook vernietigen. Soms eigenzinnig, meestal strijdlustig, maar ook zeer bij alles in de natuur betrokken. En gevoelig voor complimenten en innerlijk ongeduldig.

Schorpioen-mannen zijn werkpaarden die met doorzettingsvermogen en ijver hun werk doen. Schorpioen-vrouwen zijn charmant en zeer trouw, soms jaloers. Ze zijn meesterlijk in de verdediging van hun waarden en gevoelens.

Werking van de steen: De agaat is een aardende, beschermende en stabiliserende steen. Het schenkt zelfvertrouwen en zelf liefde, waardoor je jezelf gaat accepteren. Hierdoor zorgt de steen voor geestelijke en emotionele balans, rust, persoonlijke groei en ontwikkeling. Het heeft een positieve werking op de concentratie en analytisch denken. Deze steen schenkt je wat afstand in bepaalde situaties zodat je overzicht en inzicht krijgt, en daardoor helpt het om praktische oplossingen te vinden. Fysiek heeft de agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het hart, bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en de spijsvertering. Werkt beschermend tijdens de zwangerschap en stimuleert de groei van de baby en sterkt de baarmoeder. De agaat is een zachte en rustige steen en is dus geschikt voor kinderen en gevoelige mensen.

Reinigingsmethode: edelstenen kunnen het beste gereinigd worden met witte Salie. Steek de witte Salie aan met een aansteker of een lucifer. Zorg dat de Salie gaat smeulen en blaas de vlam uit. Haal de edelsteen vervolgens door de rook van de witte Salie. Wanneer de steen gereinigd moet worden, gaat de rook alle kanten op. Dit betekent dat de edelsteen vol zit met energie en gereinigd moet worden. Zodra de rook tegen de edelsteen aanplakt is de steen ontladen en klaar voor gebruik.

Sterrenbeeld hanger Schorpioen (Agaat)
Kleur: grijs
Chakra: hartchakra (4e)
Edelstenen die horen bij de Schorpioen: agaat, obsidiaan, toermalijn en rode jaspis
Geluksdag: Dinsdag
Geluksgetal: 9
Planeet: Mars en Pluto
Element: water
Wordt geleverd: geslepen edelsteenhanger met koord

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Note: afbeelding kan afwijken van het geleverde exemplaar!