Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)
  • Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)
  • Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)

Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)

Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)
Betrouwbaar, stabiel en serieus. Obsidiaan past bij het Sterrenbeeld Steenbok (22/12 - 20/01).

€ 7,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

EW 703022
Aantal

Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)

Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)

€ 7,50

Meer informatie

Steenbokken kunnen, net als het dier behendige klimmers zijn op de weg om in het leven omhoog te komen en macht en invloed te bereiken. op weg naar materieel succes zijn zowel hun vriend- als hun vijandschap van lange duur.

Steenbok-mannen zijn gezagsgetrouw maar kunnen in een leidinggevende positie soms maar moeilijk hun eigen fouten toegeven. Steenbok-vrouwen zijn praktisch en zuinig en hebben veel waardering voor gezelligheid en goed gezelschap.

Werking van de steen: De obsidiaan werkt reinigend en inzichtgevend en bevordert persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, helderheid van geest, de energiedoorstroming en het versterkt de zintuigen. Het verlicht angst, blokkades, trauma's en beperkte denk- en gedragspatronen. Het helpt oude bagage op te ruimen en brengt de waarheid van situaties en de echte persoonlijkheden van personen naar boven door de kern en oorzaak hiervan aan het licht te brengen. Beschermt tegen psychische aanvallen, negatieve energie en invloeden en stralingen. Fysiek werkt de steen kramp opheffend, pijnstillend en ontgiftend en het stimuleert de spijsvertering.

Reinigingsmethode: edelstenen kunnen het beste gereinigd worden met witte Salie. Steek de witte Salie aan met een aansteker of een lucifer. Zorg dat de Salie gaat smeulen en blaas de vlam uit. Haal de edelsteen vervolgens door de rook van de witte Salie. Wanneer de steen gereinigd moet worden, gaat de rook alle kanten op. Dit betekent dat de edelsteen vol zit met energie en gereinigd moet worden. Zodra de rook tegen de edelsteen aanplakt is de steen ontladen en klaar voor gebruik.

Sterrenbeeld hanger Steenbok (Obsidiaan)
Kleur: zwart
Chakra: wortelchakra (1ste)
Edelstenen die horen bij de Steenbok: obsidiaan, bergkristal, rookkwarts en zwarte toermalijn
Geluksdag: Zaterdag
Geluksgetal: 8
Planeet: Saturnus
Element: Aarde
Wordt geleverd: geslepen edelsteenhanger met koord

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Note: afbeelding kan afwijken van het geleverde exemplaar!