12 pakjes White Copal (Tribal Soul)
  • 12 pakjes White Copal (Tribal Soul)

Tribal Soul White Copal (12 pakjes)

Tribal Soul White Copal (12 pakjes)
Ervaar de heerlijke geur White Copal en creëer rust en harmonie.

Tribal Soul
€ 19,92
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 8901684614762
Aantal

Tribal Soul White Copal (12 pakjes)

Tribal Soul White Copal (12 pakjes)

€ 19,92

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

Copal is van oorsprong een heilige hars voor bescherming, genezing en initiatie. Diep reinigend. deze wierook nodigt de goede spirits uit. Kerken en tempels gebruiken deze wierook al eeuwen waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook zuivering van negativiteit wordt bewerkstelligd.

Copal wordt al duizenden jaren door inheemse sjamanen gebruikt om het lichaam en de ziel te helen, ruimtes te zuiveren, negatieve energieën op te ruimen en voor te bereiden op meditatie.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Tribal Soul White Copal (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 144 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.