Witte Salie smudge XL
  • Witte Salie smudge XL

Witte Salie smudge XL 23cm

Witte Salie smudge XL
Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze smudge stick. Door de rook van de Witte Salie wordt de negativiteit van boze entiteiten weggevoerd. 

€ 14,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

EW 882008

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 14,28 Tot € 2,01
Aantal

Witte Salie smudge XL 23cm

Witte Salie smudge XL 23cm

€ 14,95

Meer informatie

Over onze Witte Salie smudges: Smudge (letterlijk: smeulend vuur), in stokken of bossen, is volkomen natuurlijke, ceremoniële wierook, die bij de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika wordt gebrand, bijvoorbeeld in zweethutten. Bosjes smudge worden over de hele wereld toegepast om weer in contact te komen met de kracht van Moeder Natuur. Witte Salie wordt gebrand bij ceremonieën om boze geesten,
negatieve gedachten of invloeden uit te drijven. De bladeren zijn befaamd om hun bijzondere geur, en ze worden gebruikt als natuurlijke afweer van motten (in kleding) of muggen (in een kamer). Witte Salie kan op talloze manieren gebruikt worden. De Amerikaanse indianen in Centraal Amerika bedekken de vloer van hun zweethutten ermee. Ook ademen ze in via een klein bosje salie en soms wrijven ze het over hun lichaam als ze in de zweet hut zitten.

Werkwijze: steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bijvoorbeeld door middel van een waaier of een veer. Om te doven kan je een schotel nemen met zilverzand om deze hierin uit maken.

LET op: gebruik geen Witte Salie tijdens de zwangerschap!

Witte Salie smudge XL

Afmeting: 23 x 4,5cm
Inhoud: white sage