Dragon's blood smudge (15cm)
  • Dragon's blood smudge (15cm)

Dragon's blood smudge (15cm)

Dragon's blood smudge (15cm)
Deze smudge stick is een combinatie van Witte Salie met de kruiden van Dragon's Blood. Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze Dragon's Blood smudge stick.

€ 14,90
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

EW 882033 / 1
Aantal

Dragon's blood smudge (15cm)

Dragon's blood smudge (15cm)

€ 14,90

Meer informatie

Deze smudge stick is een combinatie van Witte Salie met de kruiden van Dragon's Blood.

Drakenbloed versterkt je kracht en bevordert zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Daarnaast helpt het om lichtwerkers uit andere dimensies naar voren te halen zodat zij kunnen helpen. Drakenbloed reinigt tevens de aura en geeft bescherming. Witte Salie verjaagt negatieve energieën, gedachtes, en geeft bescherming. Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze Dragon's Blood smudge stick. Het reinigingsritueel werd gehouden door de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika om boze geesten, negatieve gedachten of invloeden uit te drijven.

Werkwijze: steek deze aan, zodra het gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bijvoorbeeld door middel van een waaier of een veer. Om te doven kan je een schotel nemen met zilverzand om deze hierin uit maken.

LET op: gebruik geen Witte Salie tijdens de zwangerschap!

Dragon's blood smudge (15cm)
Afmeting: ongeveer 15x3cm
Inhoud: witte salie met drakenbloed kruid