Witte Salie en Rozemarijn Smudge Stick 10cm

Witte Salie en Rozemarijn Smudge Stick 10cm
Witte salie verwijderd negatieve energieën, entiteiten en invloeden. Rozemarijn zorgt voor innerlijke rust, kalmte en mentale helderheid.

EgaWen Gifts
€ 6,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

EW 883044 / 6150407223268

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 6,47 Tot € 0,96
3 € 5,98 Tot € 2,91
Aantal

Witte Salie en Rozemarijn Smudge Stick 10cm

Witte Salie en Rozemarijn Smudge Stick 10cm

€ 6,95

Meer informatie

Ook wordt de witte salie gebruikt om negatieve energie en entiteiten uit huizen, ruimtes, kantoorpanden, praktijken etc. te verwijderen. Dit noemen we smudgen.

Rozemarijn is een kruid dat al eeuwen wordt gebruikt. Het zorgt voor kalmte, innerlijke rust en mentale helderheid. Het reinigt lichaam en geest en bevordert het welzijn in het algemeen en is goed voor een positieve sfeer. Werkt versterkend en is het verfrist de gedachten en zou volgens de aloude kennis bevorderend werken op de concentratie en daarmee de prestatie verhogen. In Egypte werd rozemarijn als heilig gezien en was het bijna altijd terug te vinden in elke piramide. Voor de Grieken en Romeinen stond het kruid symbool voor liefde, vriendschap en trouw.

Smudgen is een heel krachtig oud Indiaans reinigingsritueel. Het is een ritueel om een ruimte, object, huis of persoon mee te reinigen van negatieve energie, entiteiten en/of invloeden. Hierdoor word ook hun eigen positieve, mooie energie bekrachtigd. Dit ritueel noemen we ook wel een Smudging Ceremony. Een smudging ceremony word uitgevoerd met witte salie of een smudge stick (een bundel van heilige kruiden).

Werkwijze: Voor u kunt beginnen met het reinigen steekt u het topje (de bovenkant) van de smudge stick aan. Zodra het topje begint te gloeien en het aan het smeulen is, blaast u de vlam uit. Zorg dat er genoeg rook vanaf komt. Nu kunt u de heilige rook verspreiden door de ruimte. Als u klaar bent kunt u hem doven in een vuurvaste schaal of een abalone schelp gevuld met een laagje zand, op deze manier kunt u de stick meerdere malen gebruiken. Ik raad aan om een abalone schelp te gebruiken, omdat de schelp zorgt voor de aanwezigheid van alle vier de elementen. De abalone schelp staat voor het element water, het aansteken van de smudge stick staat voor het element vuur, de rook staat voor het element lucht en tenslotte staat de de smudge stick zelf en de kruiden voor het element aarde.

Let op!
Brand GEEN witte salie als u zwanger bent.
Recentelijk is aangetoond dat witte salie niet aan te raden is tijdens uw zwangerschap. Dit komt omdat salie de baarmoederkrampen opwekken en de salie bevat stoffen die op het zenuwstelsel werken, en ook het zenuwstelsel van uw ongeboren baby. Vermijdt alle vormen van witte salie, inclusief de etherische olieën.
Brand GEEN witte salie met de aanwezigheid van kinderen en dieren.
Brand het liefste de witte salie als u alleen in de woning bent. Zo kunt u niet afgeleid worden en blijft u in uw eigen energie.

Witte Salie en Rozemarijn Smudge Stick 10cm
Afmeting: 10 x 3cm
Inhoud: 1 smudge stick witte salie en rozemarijn