Dragon's blood smudge stick 10cm
  • Dragon's blood smudge stick 10cm

Dragon's blood smudge stick 10cm

Dragon's blood smudge stick 10cm
Drakenbloed staat voor liefde, bescherming en zuivering. Met deze Dragon's Blood smudge stick reinig je jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie.

EgaWen Gifts
€ 6,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

EW 883042 / 6150409810848

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 6,47 Tot € 0,96
3 € 5,98 Tot € 2,91
Aantal

Dragon's blood smudge stick 10cm

Dragon's blood smudge stick 10cm

€ 6,95

Meer informatie

Drakenbloed is een hars die zich van nature vormt op bessen van de cinnaberboom. Het gebruik van drakenbloed kan je spirituele kracht versterken. Het versterkt je innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Drakenbloed staat tevens voor liefde, bescherming en zuivering. Met deze Dragon's Blood smudge stick reinig je jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie.

Smudgen is een heel krachtig oud Indiaans reinigingsritueel. Het is een ritueel om een ruimte, object, huis of personen mee te reinigen van negatieve energie, entiteiten en/of invloeden.

Werkwijze: Voor u kunt beginnen met het reinigen steekt u het topje (de bovenkant) van de smudge stick aan. Zodra het topje begint te gloeien en het aan het smeulen is, blaast u de vlam uit. Zorg dat er genoeg rook vanaf komt. Nu kunt u de heilige rook verspreiden door de ruimte. Als u klaar bent kunt u hem doven in een vuurvaste schaal of een abalone schelp gevuld met een laagje zand, op deze manier kunt u de stick meerdere malen gebruiken. Bij smudgen komen de 4 elementen naar voren: de abalone schelp staat voor het element water, het aansteken van de smudge stick staat voor het element vuur, de rook wat vrijkomt staat voor het element lucht en de hars van de smudge stick staat voor het element aarde.

Let op!
Brand GEEN Witte Salie als u zwanger bent.
Recentelijk is aangetoond dat Witte Salie niet aan te raden is tijdens uw zwangerschap. Salie kan de baarmoederkrampen opwekken. Het bevat stoffen die op uw zenuwstelsel en het zenuwstelsel van uw ongeboren kind kunnen werken. Vermijdt alle vormen van witte salie, inclusief de etherische oliën.
Brand GEEN Witte Salie met de aanwezigheid van kinderen en dieren.
Brand het liefste de Witte Salie als u alleen in de woning bent. Zo kunt u niet afgeleid worden en blijft u in uw eigen energie.

Dragon's blood smudge stick 10cm
Afmeting: 10 x 3cm
Inhoud: 1 smudge stick witte salie met drakenbloed