Rode Jaspis trommelsteen hanger (geboord)
  • Rode Jaspis trommelsteen hanger (geboord)

Rode Jaspis trommelsteen hanger (geboord)

Rode Jaspis doorboorde hanger (koord inbegrepen)
Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker.

€ 6,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

6070 / 693010
Aantal

Rode Jaspis trommelsteen hanger (geboord)

Rode Jaspis trommelsteen hanger (geboord)

€ 6,50

Meer informatie

Rode jaspis doorboorde hanger (koord inbegrepen)

Rode Jaspis werkt aardend en beschermend. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop

Onderhoud: reinig onder stromend water, laad weer op gedurende de nacht, in een schaal met getrommelde bergkristal stenen.

Chakra: 
Basischakra(1e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Ram (21 maart tot 20 april)
Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
Kleur: Rood
Deze hanger is gemaakt van 100% echt edelsteen.
Afmeting: 3 - 3.5 cm
Doorboorde hanger van rode jaspis met koord.

Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. In geval van twijfel altijd een arts raadplegen.