Onyx trommelsteen hanger (geboord)
  • Onyx trommelsteen hanger (geboord)

Onyx trommelsteen hanger (geboord)

Onyx doorboorde hanger (koord inbegrepen)
Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Helpt bij belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken.

€ 6,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

6072 / 693004
Aantal

Onyx trommelsteen hanger (geboord)

Onyx trommelsteen hanger (geboord)

€ 6,95

Meer informatie

Onyx doorboorde hanger (koord inbegrepen)

Onyx kun je voor langere tijd dragen om te helpen bij belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx maakt standvastig en verantwoordelijk, en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten. Onyx kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden, want het is een langzaam werkende steen.

Onderhoud: reinig onder stromend water, laad weer op gedurende de nacht, in een schaal met getrommelde bergkristal stenen.

Chakra: Basis Chakra (1e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Steenbok (22 december tot 20 januari)
Kleur: zwart
Deze hanger is gemaakt van 100% echt edelsteen.
Afmeting: 3 - 3.5 cm
Doorboorde hanger van onyx met koord.

Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. In geval van twijfel altijd een arts raadplegen.