Labradoriet  trommelsteen hanger (geboord)
  • Labradoriet  trommelsteen hanger (geboord)

Labradoriet trommelsteen hanger (geboord)

Labradoriet doorboorde hanger (koord inbegrepen)
Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking, beschermd de aura en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden.

€ 9,95
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

6077 / 693011
Aantal

Labradoriet  trommelsteen hanger (geboord)

Labradoriet trommelsteen hanger (geboord)

€ 9,95

Meer informatie

Labradoriet doorboorde hanger (koord inbegrepen)

Labradoriet is een iriserende steen, hij vertoont de kleuren van de regenboog. Het is een veldspaat dat soms vermengd is met titaanijzer, magneeterts. Deze vermengingen komen aan het oppervlak tevoorschijn als kleine gekleurde stipjes. Hij heeft de kleuren grijsachtig, geel, groen, blauw of roodachtig. De steen laat zijn kleuren zien als je hem beweegt in het licht. Hij werkt ook zo: hij haalt verborgen krachten of gaven in de mens naar boven. De labradoriet wordt naast zijn helpende eigenschappen ook veel gebruikt voor versiering want, ofschoon de steen ondoorschijnend is, lijkt het of de steen licht uitstraalt en glanzen de kleuren op het oppervlak als op vlindervleugels, zo mooi! De labradoriet kan genezend werken of beschermen. Vooral bij personen die langere tijd energie hebben gegeven waar niets voor terug kwam kunnen zwakke plekken in de aura komen. Deze verzwakkingen uiten zich als vermoeidheid, die zowel geestelijk als lichamelijk voelbaar is. Ook bij langere tijd medicijnengebruik, alcohol en/of drugsgebruik. Hierdoor komt er een onbalans in het systeem, in het gevoel. Voor dit soort problemen is de labradoriet een perfecte steen. Hij is in staat de verzwakte plekken te herstellen, zodat vermoeidheid verdwijnt. De groene labradoriet werkt aan groei en ontwikkeling; neutraliseert, maakt emoties vrij bij het hart.

Onderhoud: reinig onder stromend water, laad weer op gedurende de nacht, in een schaal met getrommelde bergkristal stenen.

Chakra:
zonnevlechtchakra(3e)
Hartchakra (4e)
Keelchakra (5e)
Derde oog (6e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Leeuw (23 juli tot 23 augustus)
Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
Boogschutter (23 november tot 21 december)
Kleur:
groen, blauw, goud, oranje, violet
Al onze edelsteenhangers zijn gemaakt van 100% echt edelsteen.
Afmeting: 3 - 3.5 cm
Doorboorde hanger van Labradoriet met koord.

Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. In geval van twijfel altijd een arts raadplegen.