• -€ 1,96
Fluoriet duimsteen 45mm
  • Fluoriet duimsteen 45mm

Fluoriet duimsteen 45mm

Fluoriet duimsteen 45mm
De steen zorgt voor stabiliteit en geeft inzicht. De duimsteen is ontstaan omdat in elke steen een uitsparing is geslepen in een ovale vorm waar je je duim inlegt als je de steen vastpakt. Je kunt er dus mee 'duimen' voor geluk door er met de duim overheen te wrijven maar de steen is ook geschikt om ermee te masseren. Gebruik bij de massage een overheerlijke massage olie.

€ 11,95
€ 9,99 € 1,96 korting
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 672147
Aantal

Fluoriet duimsteen 45mm

Fluoriet duimsteen 45mm

€ 9,99

Meer informatie

De fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in je leven. Geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Fluoriet heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma.
De duimsteen is ontstaan omdat in elke steen een uitsparing is geslepen in een ovale vorm waar je je duim inlegt als je de steen vastpakt. Je kunt er dus mee 'duimen' voor geluk door er met de duim overheen te wrijven maar de steen is ook geschikt om ermee te masseren. Gebruik bij de massage een overheerlijke massage olie.

Fluoriet duimsteen 45mm
Afmeting: ongeveer 45mm x 35mm
Sterrenbeeld: Waterman & Vissen
Chakra: 3e chakra, 4e chakra, 6e chakra & 7e chakra
Kleur: paars, groen, blauw tot kleurloos

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!