• -€ 1,96
Aventurijn duimsteen 45mm
  • Aventurijn duimsteen 45mm

Aventurijn duimsteen 45mm

Aventurijn duimsteen 45mm
De steen trekt voorspoed en geluk aan. De duimsteen is ontstaan omdat in elke steen een uitsparing is geslepen in een ovale vorm waar je je duim inlegt als je de steen vastpakt. Je kunt er dus mee 'duimen' voor geluk door er met de duim overheen te wrijven maar de steen is ook geschikt om ermee te masseren. Gebruik bij de massage een overheerlijke massage olie.

€ 11,95
€ 9,99 € 1,96 korting
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 672150
Aantal

Aventurijn duimsteen 45mm

Aventurijn duimsteen 45mm

€ 9,99

Meer informatie

De aventurijn werkt kalmerend en beschermend, het bevordert het gevoel van welzijn. Het motiveert je om dromen waar te maken. Het stimuleert tolerantie, geduld, inlevingsvermogen en het bedenken van ideeën. Het werkt kalmerend bij irritaties en woede. De steen werkt pijnstillend en geschikt bij hoofdpijn, migraine en het zenuwstelsel.

De duimsteen is ontstaan omdat in elke steen een uitsparing is geslepen in een ovale vorm waar je je duim inlegt als je de steen vastpakt. Je kunt er dus mee 'duimen' voor geluk door er met de duim overheen te wrijven maar de steen is ook geschikt om ermee te masseren. Gebruik bij de massage een overheerlijke massage olie.

Aventurijn duimsteen 45mm
Afmeting: ongeveer 45mm x 35mm
Sterrenbeeld: Stier, Tweeling & Maagd
Chakra: 4e chakra
Kleur: groen

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!