• -€ 1,96
Bergkristal duimsteen 45mm
  • Bergkristal duimsteen 45mm

Bergkristal duimsteen 45mm

Bergkristal duimsteen 45mm
De steen is zeer geschikt voor healings of energetisch werk, het zet je in je eigen kracht. De duimsteen is ontstaan omdat in elke steen een uitsparing is geslepen in een ovale vorm waar je je duim inlegt als je de steen vastpakt. Je kunt er dus mee 'duimen' voor geluk door er met de duim overheen te wrijven maar de steen is ook geschikt om ermee te masseren. Gebruik bij de massage een overheerlijke massage olie.

€ 11,95
€ 9,99 € 1,96 korting
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Dit artikel is bestelbaar
EW 672148
Aantal

Bergkristal duimsteen 45mm

Bergkristal duimsteen 45mm

€ 9,99

Meer informatie

De bergkristal is zeer geschikt voor healings of energetisch werk. De steen beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze in balans. Omdat de bergkristal neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. De steen werkt vitaliserend, pijnstillend en stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

De duimsteen is ontstaan omdat in elke steen een uitsparing is geslepen in een ovale vorm waar je je duim inlegt als je de steen vastpakt. Je kunt er dus mee 'duimen' voor geluk door er met de duim overheen te wrijven maar de steen is ook geschikt om ermee te masseren. Gebruik bij de massage een overheerlijke massage olie.

Bergkristal duimsteen 45mm
Afmeting: ongeveer 45mm x 35mm
Sterrenbeeld: Leeuw & Steenbok
Chakra: alle chakra's
Kleur: wit tot doorzichtig

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!