Edelsteenhanger Labradoriet
  • Edelsteenhanger Labradoriet

Edelsteenhanger Labradoriet

Edelsteenhanger Labradoriet
Helpt bij oververmoeidheid en slapeloosheid als gevolg van grote geestelijke activiteit. Beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen.

€ 4,50
Gratis verzending vanaf 20 Euro (binnen NL)
Op voorraad

Nog 6 beschikbaar

693023
Aantal

Edelsteenhanger Labradoriet

Edelsteenhanger Labradoriet

€ 4,50

Meer informatie

Labradoriet helpt tegen ontkalking, hoge bloeddruk, opvliegers. Geeft zelfvertrouwen en realiteitszin. Heelt na ziekte en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Brengt verborgen talenten aan het licht. beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven

Goed voor overgevoelige mensen. Bij groeistoornissen. Labradoriet is een zeer mystieke en beschermende steen die licht brengt en buigt ongewenste energieën af van de aura en voorkomt dat energie weglekt.Is een aurahealer en afsluiter.

Spiritueel: labradoriet stimuleert intuïtie en occulte vermogens, inclusief de kunst om goed te `timen`; het brengt boodschappen uit het onbewuste naar de oppervlakte en maakt het begrijpen ervan mogelijk.

Chakra:
zonnevlechtchakra(3e)
Hartchakra (4e)
Keelchakra (5e)
Derde oog (6e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Leeuw (23 juli tot 23 augustus)
Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
Boogschutter (23 november tot 21 december)
Kleur:
groen, blauw, goud, violet
gemaakt van 100% echt edelsteen
Afmeting: circa 1.4 tot 2 cm